PRIJAVI SE ZA

PUB KVIZ

INSTAGRAM POST.png
viber_slika_2022-11-09_13-02-28-790.jpg

PRIJAVI SE:

Nakon prijave stići će vam potvrda unutar par sati.

Hvala na prijavi!

Dragi naši!

S obzirom da se već puno Vas interesiralo, napokon Vam možemo potvrditi da smo pripremili skroz nešto novo u Vašem omiljenom pubu, a to je popularni PUB KVIZ u King's Caffe Malinska!

 

Prvo i osnovno što svi morate znati je da je na prvom mjestu – ZABAVA. Nemojte slučajno ostati doma misleći da bi mogli ispasti manje pametni od ekipe za drugim stolom. S obzirom da je ovo prvi kviz, odabrali smo zabavni MIX koji neće biti težak, a u kojem će se naći baš svega i za svakog po nešto – od filma i glazbe, preko kulture i geografije, do aktualnih svakodnevnih tema, pa sve do igrica i kućnih ljubimaca. Bit će pogađanja i preko raznih isječaka i glazbenih slušaona, a bit će svakako i hintova da Vam malo olakšamo ulazak u kviz svijet!

 

Bitno je napomenuti da su nagrade bogate, a neće ih osvajati samo prva tri mjesta, već i neke ekipe koje ćemo odabrati (najhumorističnija ekipa, ekipa sa najlošijim rezultatom i sl.)

 

Ekipe se mogu sastojati od 3 do 5 osoba. Kotizacija po ekipi iznosi 50 kn.

 

NAGRADE:

  1. Iznos ukupne kotizacije

  2. Cheeseburger za svakog člana ekipe

  3. Paket 3 stila pive,

 

Te druge utješne nagrade!

 

Prijave se šalju preko web stranice  ( https://www.kingscaffemalinska.com/pubkviz ), ili na našoj Facebook stranici! Može biti max 5 osoba po grupi, a informacije koje su nam potrebne su: ime grupe, broj članova i broj mobitela jednog člana.

Prijave kreću SAD!

Prvi kviz održat će se 28.11, u ponedjeljak sa početkom u 19h! Vidimo se!

viber_slika_2022-11-09_13-02-32-775.jpg