Acerca de

Kings Malinska_2021 (146).jpg

Вработуваме

ВРАБОТУВАМЕ: ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ !

Работиме цела година и затоа често бараме нов кадар. Горди сме на нашиот тим и секогаш сме среќни кога имаме потреба да го реновираме.

-ДОСТАПНИ ПОЗИЦИИ:

- ПОМОШЕН РАДНИК ВО КУЈНА: опи

На работното место можат да се пријават сите лица кои ги исполнуваат условите од описот. Со редовни примања за луѓето на кои им е потребно сместување, можеме да го понудиме истото. 

МЕСТО НА РАБОТА: ХРВАТСКА, ОСТРОВ КРК, МАЛИНСКА: види ја точната локација

ПРИЈАВЕТЕ СЕ И ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ:

По регистрацијата, ќе ве контактираме што е можно поскоро:

За која позиција се пријавувате?:
HVALA NA UPITU. KONTAKTIRATI ĆEMO VAS UBRZO.
 
Image by Proriat Hospitality

Опис на работно место:

- сервирање храна и пијалоци
- давање совети на гостите и љубезна комуникација и услуга
- водење соодветна евиденција по налог на управителот, дневно порамнување и управување на трансакции со готовина и картички
-Обезбедување примена на пропишани и поставени стандарди
- Презентирање на организацијата во најдобро светло и градење пријателски однос со гостите и околината

 

Услови за работа:


Од кандидатите очекуваме:

- уредна, дружељубива и комуникативна личност која љубезно ќе ги поздравува, прима и угости нашите гости
- Задоволството на гостите е на прво место
- личност која ќе може да го советува гостинот, да го запознае со новостите и да го инспирира да ги проба нашите производи од менито
- личност која ужива да работи со луѓе
- личност која сака да работи во тим
- познавање на англиски јазик во многу добра разновидност и, по можност, познавање на основите на друг странски јазик (германски, руски, италијански)
- лице со искуство во угостителство но не и услов

Што нудиме:- цело време
- работа во успешна компанија
- работа во млада средина
- поттик и редовни плаќања со можност за дополнителна заработка
- исплата на бонус (ако се врши минимум една година и сезона)
- 6-дневна работна недела и работа во две смени
- можност за дополнително образование и напредување
Вид на вработување: Постојан работен однос

Вид на вработување: Сезонски работен однос со можност за трајно вработување

 
In the Kitchen

ПОМОШЕН РАДНИК ВО КУЈНА

Опис на работно место:

- Помошни работи во кујната на Пабот, подготовка на храна, чистење и одржување на кујнскиот простор, миење садови.
- Одржување на чистота и уредност на работниот простор и опрема пред, за време и по работните процеси
- Обезбедување примена на пропишани и поставени стандарди

Услови за работа:
Од кандидатите очекуваме:

- уредна, дружељубива и комуникативна личност која професионално ќе ги исполнува зададените задачи
- личност која сака да работи во тим
- човек со добра физичка кондиција бидејќи е тешко темпо на работа

Што нудиме:

- во зависност од преференциите и знаењето, вољата и брзината, едно лице може да работи на неколку позиции: да им помага на готвачите на скара / фритези,
како помош при подготовка на храна, како помош при подготовка на ладни послужавници и салати, како помош при миење, чистење и одржување на кујната, работа на други задачи и позиции во кујната
- цело време
- работа во успешна компанија
- работа во млада средина
- поттик и редовни плаќања со можност за дополнителна заработка
- исплата на бонус (ако се врши минимум една година и сезона)
- 6-дневна работна недела и утринска смена
- можност за дополнително образование и напредување

Вид на вработување: Сезонски работен однос со можност за трајно вработување

 
Cleaning Tables

 Опис на работно место:
- Одржување на чистотата и уредноста на работниот простор, тоалетите, магацините и терасата на пабот
- Обезбедување примена на пропишани и поставени стандарди 

- Одржување на чистотата и уредноста на кујната на ресторанот

Услови за работа:
Од кандидатите очекуваме:


- уредна, дружељубива личност која професионално ќе ги исполнува зададените задачи

Вид на вработување: Сезонски работен однос со можност за трајно вработување